Info voor scholen

Schoolversie en thuisversie
Elk Global Visuals trainingsprogramma heeft een schoolversie en een thuisversie. De schoolversie draait in een netwerk. In combinatie met C-Test kunnen individuele en groepstoetsen worden afgenomen en opgeslagen.De schoolversie heeft een docenten- en een studentenversie, die door de docent wordt beheerd. De docent kan zijn eigen lesprogramma samenstellen en toetsen samenstellen en opslaan. Met de thuisversie kan de student thuis oefenen en zelf zijn kennis testen. De schoolinstellingen kunnen daarvoor gemakkelijk op de thuisversie worden geïmporteerd. 

Scholen: hoe werkt het
Voor scholen leveren wij netwerkversies van Nederland 2011, Wereld 2011 en Airport 2011. Wij werken per school met meerjarige contracten van minimaal twee jaar.De kosten zijn onder meer afhankelijk van het aantal leerlingen, het gebruik van C-Test en de looptijd van het contract. Ook kunt u thuisversies voor studenten meenemen in het schoolcontract. De studenten krijgen dan vouchers met inlogcodes.

Werkwijze Global Visuals
Als u overweegt onze programma's op uw school te gaan gebruiken, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen.

Na overeenstemming over inhoud en kosten maken wij de software voor u op maat.
Wij maken zelf de nodige afspraken met de afdeling systeembeheer van uw school en zorgen dat de programma's in het schoolnetwerk
kunnen worden gebruikt.
Wij verzorgen ook een instructie voor docenten, zodat zij hun eigen lesprogramma kunnen invoeren en zelf toetsen kunnen samenstellen.
Global Visuals kan desgewenst ondersteuning bieden bij het invoeren van het lesprogramma en de eindtoetsen om zodoende de docenten te ontlasten.
Als u onze programma's gebruikt, kun t u op ons rekenen voor telefonische ondersteuning en ondersteuning op locatie.

Klik hier om te zien welke scholen gebruik maken van Global Visualssoftware.
 

Meer informatie:
Wilt u meer weten of heeft u vragen, dan horen wij graag van u, liefst per mail. Als u dat prettig vindt, komen wij bij u langs voor een demonstratie van de software.
U kunt ook het offerteprogramma downloaden waarmee u zelf de kosten voor uw school kunt berekenen. Maar u kunt hiervoor uiteraard ook met ons contact opnemen.